Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden kedi kovalamak

Rüyada evden kedi kovalamak

Rüyada evden kedi kovalamak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, dertlerin sonlanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada evden kedi kovalamak gördüyseniz:

  • Yeni bir planı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada evden kedi kovaladığını görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada eve giren kedileri kovalamak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına yorulur.

Rüyada evde kedi kovaladığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, hataların telafi edileceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eve giren kediyi kovalamak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde kedi kovalamak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada evden kedi kovalamak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak ticaretinin açılacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kovalamak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, geçim derdinden kurtulacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments