Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi dövmek

Rüyada kara kedi dövmek

Rüyada kara kedi dövmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada kara kedi dövmek gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız üzerinizde, sorulan sorulara farklı saatlerde farklı cevaplar verebilirsiniz.

Rüyada kara kedi dövmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada yavru kedi dövmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada kedi köpek dövmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada kedi dövmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi yavrusu dövmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada kediyi dövmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına delalettir.

Rüyada kediye dövmek rızkının bollaşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah kedi dövmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments