Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kara kedi görmek

Rüyada yavru kara kedi görmek

Rüyada yavru kara kedi görmek şansın çalışmaya başlayacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kara kedi gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikleri herkesin bilmesi gerekmiyor.

Rüyada yavru kara kedi görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, bir hastalığa maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada kara yavru kedi görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi yavrusu görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi yavruları görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi öldürmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir sürü kara kedi görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, bereketin ve verimin olacağına rivayet eder.

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments