Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara balık tutmak

Rüyada kara balık tutmak

Rüyada kara balık tutmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kara balık tutmak gördüyseniz:

  • Ani hareket, hamle veya tepkilerin kontrolü ele almasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kara balık tutmak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada kara yılan tutmak ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi tutmak sıkıntılarının biteceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara balık görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına işarettir.

Rüyada büyük kara balık görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara balık yakalamak maddi konuların çözüme kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada denizden büyük balık tutmak yapılan işlerin fazla kar getireceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada eliyle balık tutmak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments