Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi yakmak

Rüyada kara kedi yakmak

Rüyada kara kedi yakmak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına yorulur.

Rüyada kara kedi yakmak gördüyseniz:

  • Belli konularda faydasını görebileceğiniz bilgiler elde edebilirsiniz.

Rüyada kara kedi yakmak büyük sıkıntılar içine gireceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi yakmak kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada sobada kedi yakmak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi yakmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada yavru kediyi yakmak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine alamet eder.

Rüyada kara kediyi öldürmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada büyük kara kedi görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine yorulur.

Rüyada kara kedi ve beyaz kedi görmek hafif ve iyi hissedeceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments