Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi ısırması görmek

Rüyada kara kedi ısırması görmek

Rüyada kara kedi ısırması görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, torunlarına dahi yeteceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kara kedi ısırması gördüyseniz:

  • Zamanı geldiğinde bunu zaten bileceksiniz.

Rüyada kara kedi ısırması görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine tabir olunur.

Rüyada kara köpek tarafından ısırılmak büyük mutluluk duyulacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına yorulur.

Rüyada kara köpek ısırması görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kedi ısırması görmek zenginliği bulacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedi ısırması görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada ısıran kediyi öldürmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments