Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeği taşlamak

Rüyada köpeği taşlamak

Rüyada köpeği taşlamak zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada köpeği taşlamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz.

Rüyada köpeği taşlamak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yönetici makamına oturacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada köpekleri taşlamak bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek taşladığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek taşlamak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birilerini taşlamak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada bir insanı taşlamak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada fare taşlamak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada horoz taşlamak böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments