Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini taşlamak

Rüyada kardeşini taşlamak

Rüyada kardeşini taşlamak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini taşlamak gördüyseniz:

  • Aniden, sağlıkla, geçmişten gelen konularla veya işle ilgili bazı olaylarla başa çıkmanızı sağlayabilecek kolay bir metot ortaya çıkabilir.

Rüyada kardeşini taşlamak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, atılım yapacağına, aşık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayıyı taşlamak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev taşlamak sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada cam taşlamak daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi taşlamak ruhsal olarak etkileneceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına yorulur.

Rüyada şeytan taşlamak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, iftiraya maruz kalınacağına tabir olunur.

Rüyada insan taşlamak doğru yolu bulacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuzu taşlamak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments