Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı taşlamak

Rüyada ayı taşlamak

Rüyada ayı taşlamak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ayı taşlamak gördüyseniz:

  • Alınganlık saçmalık olabilir.

Rüyada ayıyı taşlamak herkesin yardımına koşacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine işarettir.

Rüyada ayı taşlamak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada şeytanı taşlamak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşman taşlamak çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, şansının kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada cam taşlamak güzel bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada cin taşlamak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada insanları taşlamak hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, helal ekmek yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü taşlamak yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments