Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek taşlamak

Rüyada erkek taşlamak

Rüyada erkek taşlamak kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek taşlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın veya belli girişimlerinizin ivme kazanması için gerekenleri yapmalısınız.

Rüyada erkek taşlamak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına inanılır.

Rüyada babayı taşlamak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, başarılarının her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada maymun taşlamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada it taşlamak çok büyük zararlara uğrayacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada birilerini taşladığını görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Rüyada cin taşlamak mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşlamak ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytan taşladığını görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments