Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk tarafından kovalanmak

Rüyada tavuk tarafından kovalanmak

Rüyada tavuk tarafından kovalanmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kazançta zarar edeceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine işarettir.

Rüyada tavuk tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Rüyada tavuk tarafından kovalanmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun kovalamasını görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanlar tarafından kovalanmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada asker tarafından kovalanmak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, refah düzeyinin düşeceğine, emeğinden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bi hayvan tarafından kovalanmak yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada büyük yılan tarafından kovalanmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına inanılır.

Rüyada domuz tarafından kovalanmak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domuz tarafından kovalandığını görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments