Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararını tamamen kapatacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, imkânların günden güne azalacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir detaylarda kalmış olduğu için bir türlü yakalayamadığınız bir konu yüzünden işlerinizi yoluna koyamıyorsunuz.

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi tarafından tırmalanmak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından tırmalanmak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine işarettir.

Rüyada kedi tırmalaması görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi tırmalaması görmek muradınıza ereceğinize, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırmalayan kedi görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak olumlu gelişmeler yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işarettir.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments