Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin kovaladığını görmek

Rüyada kedinin kovaladığını görmek

Rüyada kedinin kovaladığını görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına yorulur.

Rüyada kedinin kovaladığını gördüyseniz:

  • Yönlendirme veya baskı kurma arasında gidip gelirseniz, insanların baskıdan veya zorlamadan çok, zarif şekilde yönlendirilmekten hoşlandığını hatırlamalısınız.

Rüyada evden kedi kovalamak kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kendisini çok yıpratacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kedi kovalamak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi kovalamak ileri gideceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kovalamak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalettir.

Rüyada kediyi kovaladığını görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına inanılır.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments