Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kedi beslediğini görmek

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hastalanacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi beslediğini gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada yavru kedi beslemek ticarette şansının yaver gideceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına delalet eder.

Rüyada kedi yavruları beslemek yollarını ayıracağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrularını beslemek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi yavrusu beslemek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedileri beslemek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek yavrusunu beslemek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments