Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye beslemek

Rüyada kediye beslemek

Rüyada kediye beslemek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, spor yapmaya başlanılacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kediye beslemek gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler, yeni iş birlikleri ya da ek işler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah kedi beslemek hayırlı kişilerle tanışılacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi beslemek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi ekmekle beslemek çevreye karşı itibarın artacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, toplum için faydalı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kedi beslemek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada kediyi beslediğini görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, tüm özlemini gidereceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kedi beslemek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada kedileri beslemek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sermayesinin çoğalacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kediyi beslemek rızkın günden güne genişleyeceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments