Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedileri beslemek

Rüyada kedileri beslemek

Rüyada kedileri beslemek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, devlete hizmet etmeye, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, kazancının günbegün artacağına yorulur.

Rüyada kedileri beslemek gördüyseniz:

  • Gelişmeleri daha farklı bir yaklaşım içinde izleyin.

Rüyada kedi yavruları beslemek stresli bir ortama gireceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine işarettir.

Rüyada kedileri beslemek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine yorulur.

Rüyada yavru kedileri beslemek zorlanacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada kedi yavrusu beslemek çok mutlu edeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi balıkla beslemek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, aşık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi ekmekle beslemek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, çevreye karşı itibarın artacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi beslemek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kedi beslemek sevindirici haberler alınacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments