Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel ve hortum görmek

Rüyada sel ve hortum görmek

Rüyada sel ve hortum görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, geçiminin zor hale geleceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel ve hortum gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Rüyada sel ve hortum görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, ruhen güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sel suyuna kapılmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel suyundan kurtulmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha fazla adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada selde sürüklenmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dere sel görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada selden insan kurtarmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada küçük sel görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sel suyunda kaybolmak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments