Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel ve kar görmek

Rüyada sel ve kar görmek

Rüyada sel ve kar görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada sel ve kar gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların veya düzenlemelerin bazı şartları konusunda prensiplerinize bağlı kalmanız önem taşıyabilir.

Rüyada kar ve sel görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel ve kar görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel ve deprem görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada selde kalmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada selden adam kurtarmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada insanları selden kurtarmak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel ve su görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments