Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar üstüne düşmek

Rüyada kar üstüne düşmek

Rüyada kar üstüne düşmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, hem de para kaybettireceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet eder.

Rüyada kar üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Dürüst olmalısınız.

Rüyada kar üstüne düşmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada mezar üstüne düşmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işarettir.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, ev sahibi olacağına işarettir.

Rüyada karın üstüne düşmek tatsızlıklar çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasının üstüne düşmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine inanılır.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sobanın üstüne düşmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada yılanın üstüne düşmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, dedikodu edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments