Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasının üstüne düşmek

Rüyada kafasının üstüne düşmek

Rüyada kafasının üstüne düşmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada kafasının üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı küçük sorunlar olabilir.

Rüyada kafasının üstüne düşmek kendi çok iyi hissedeceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumun üstüne düşmek birikiminin artacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada üstüne düşmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne düşmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki ayak üstüne düşmek kendi işine kavuşacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine alamet eder.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sobanın üstüne düşmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, sorunları başarıyla çözmeye, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine yorulur.

Rüyada karın üstüne düşmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments