Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sobanın üstüne düşmek

Rüyada sobanın üstüne düşmek

Rüyada sobanın üstüne düşmek hak ve din yolunu bırakacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine işaret eder.

Rüyada sobanın üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan yardım isterseniz onların desteğini görebilirsiniz.

Rüyada sobanın üstüne düşmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada sobanın üstüne oturmak fikirlerinin can bulacağına, yeni mekânlara gireceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada sobanın içine düşmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada ayakların üstüne düşmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalettir.

Rüyada kumun üstüne düşmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine delalet eder.

Rüyada üstüne düşmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments