Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üstüne düşmek

Rüyada mezar üstüne düşmek

Rüyada mezar üstüne düşmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü kişilerle bir araya gelmek için daha faza sosyalleşmelisiniz.

Rüyada mezar üstüne düşmek eşe dosta yardım edileceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın üstüne düşmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dizlerinin üstüne düşmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin üstüne düşmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, zayıflayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada iki ayak üstüne düşmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işarettir.

Rüyada kafasının üstüne düşmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakların üstüne düşmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments