Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir değişiklik sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek mutluluktan havalara uçacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada iki ayak üstüne düşmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak üstüne düşmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, gayrimenkul işine girileceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalettir.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek bolluk ve bereketin artacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, riske atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakların üstüne düşmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına yorulur.

Rüyada ayakları üstüne düşmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments