Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar üstünde oturmak

Rüyada duvar üstünde oturmak

Rüyada duvar üstünde oturmak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, birçok iş teklifi alınacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada duvarın üstünde oturmak tabiri caizse can bulacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına tabir olunur.

Rüyada duvar üstünde oturmak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet eder.

Rüyada yüksek duvarda oturmak ona dört elle gönülden bağlanacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına işaret eder.

Rüyada duvarın üstüne oturmak işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına alamet eder.

Rüyada duvar dibinde oturmak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada duvarda oturmak büyük miktarda kazanç elde edileceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada duvarda oturduğunu görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada duvara oturmak uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments