Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karla abdest almak

Rüyada karla abdest almak

Rüyada karla abdest almak ayrılanların birleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada karla abdest almak gördüyseniz:

  • O nedenle seçeneklerinizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada karla abdest almak imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar suyuyla abdest almak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada abdest etmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Rüyada ölü birinin abdest aldığını görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına işarettir.

Rüyada abdestli birini görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eşinin büyük abdest yapmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, güzel sözler işiteceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada sütle abdest almak canını sıkılacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet eder.

Rüyada ceşmeden abdest almak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments