Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini kilolu görmek

Rüyada eşini kilolu görmek

Rüyada eşini kilolu görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, gelirinin de artmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini kilolu gördüyseniz:

  • Bir an neşeliyken bir an sonra içine kapanık olabilirsiniz.

Rüyada eşini kilolu görmek güzel günlerin kapıda olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, rızkın kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kilodunu görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insanı kilo almış görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada birini çok kilo almış görmek umutsuzluk yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını kilolu görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına delalettir.

Rüyada ölen birini kilolu görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kilo verdiğini görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kederleneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments