Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını kilo almış görmek

Rüyada başkasını kilo almış görmek

Rüyada başkasını kilo almış görmek çareye ve çözüme ulaşacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, rahatının yerinde olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını kilo almış gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı alanlarda sizi yavaşlatabilir ya da bakış açınızı daraltabilir.

Rüyada kilo almış erkek görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kişiyi kilo almış görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine inanılır.

Rüyada çok kilo almış görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini kilo almış görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Rüyada kilo almış birini görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada bir insanı kilo almış görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına alamet eder.

Rüyada birini kilo almış görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, yarasını saracağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments