Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağayı beslemek

Rüyada kaplumbağayı beslemek

Rüyada kaplumbağayı beslemek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağayı beslemek gördüyseniz:

  • Partneriniz sosyal algınızı bozacak bir davranışınızı meydana çıkartabilir.

Rüyada kaplumbağayı beslemek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, onlar tarafından çok sevileceğine inanılır.

Rüyada evde kaplumbağa beslemek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa beslemek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa beslediğini görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada at beslediğini görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kargayı beslemek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada fil beslemek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine delalet eder.

Rüyada kedi yavrusu beslemek işlerinin tutacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments