Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa beslediğini görmek

Rüyada kaplumbağa beslediğini görmek

Rüyada kaplumbağa beslediğini görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa beslediğini gördüyseniz:

  • Boşuna endişelenmeyin.

Rüyada kaplumbağa beslemek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde kaplumbağa beslemek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, anlaşmalardan cayılacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağayı beslemek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa beslediğini görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu beslemek bir sebeple çok üzüleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kedi beslediğini görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalet etmektedir.

Rüyada eşek beslemek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına işaret eder.

Rüyada fare beslediğini görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments