Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kaplumbağa beslemek

Rüyada evde kaplumbağa beslemek

Rüyada evde kaplumbağa beslemek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evde kaplumbağa beslemek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayirması olasıdır.

Rüyada evde kaplumbağa beslemek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağayı beslemek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa beslediğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa beslemek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, kazançtan yana kara geçeceğine yorulur.

Rüyada evde balık beslemek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, hayatının düzene gireceğine inanılır.

Rüyada evde domuz beslemek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde köpek beslediğini görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evde timsah beslemek beklentilerine ulaşacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments