Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at beslediğini görmek

Rüyada at beslediğini görmek

Rüyada at beslediğini görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok mutlu edeceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada at beslediğini gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakacak, rahatınızı veya sinirlerinizi bozacak bazı koşullar üzerinde anlaşma sağlamak zorunda değilsiniz, henüz vakit varken daha iyi bir strateji geliştirebilirsiniz.

Rüyada beyaz at beslemek resmi bir kurumda işe girileceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada at beslediğini görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at beslemek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada evde at beslemek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada atı beslemek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işarettir.

Rüyada yavru kaplan beslemek kazancı arttıracağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölü beslemek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada maymun beslediğini görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments