Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa beslemek

Rüyada kaplumbağa beslemek

Rüyada kaplumbağa beslemek mesleğinde uzmanlaşacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, saygın ve ünlü biri olacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa beslemek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kısıtlamayın.

Rüyada kaplumbağa beslemek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada evde kaplumbağa beslemek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, her zaman şükür içinde olacağına, darp edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa beslediğini görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağayı beslemek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına delalettir.

Rüyada beyaz kuzu beslemek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada kedi köpek beslemek sıkıntılı bir döneme girileceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, büyük bir aşk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzağı beslemek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada balıkları beslemek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments