Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil beslemek

Rüyada fil beslemek

Rüyada fil beslemek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada fil beslemek gördüyseniz:

  • Size en fazla uyan yoldan ilerlemelisiniz.

Rüyada evinde fil beslemek daha fazla başarı kazanılacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına işaret eder.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, mutluluğunun da artacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada fil beslemek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işarettir.

Rüyada yavru fil beslemek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada evde fil beslemek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada fil yavrusu beslemek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada fil beslediğini görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fili görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments