Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağayı atmak

Rüyada kaplumbağayı atmak

Rüyada kaplumbağayı atmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağayı atmak gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemeli, hayatı biraz daha hafife almalısınız.

Rüyada kaplumbağayı atmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağa atmak yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, mutluluğunu çoğaltacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek yaşananları unutturacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına tabir olunur.

Rüyada ters kaplumbağa görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, istenen her şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağayı ters dönmüş görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalettir.

Rüyada sudan çıkan kaplumbağa görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın uçtuğunu görmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyruklu kaplumbağa görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, kişinin her daim iyi anılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments