Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruklu kaplumbağa görmek

Rüyada kuyruklu kaplumbağa görmek

Rüyada kuyruklu kaplumbağa görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet eder.

Rüyada kuyruklu kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor.

Rüyada kuyruklu kaplumbağa görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarının tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilki kuyruğu görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine yorulur.

Rüyada kuyruksuz fare görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine yorulur.

Rüyada kuyruğu kopmuş balık görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kopmuş kuyruk görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına alamet eder.

Rüyada yılan kuyruğunu görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments