Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağanın uçtuğunu görmek

Rüyada kaplumbağanın uçtuğunu görmek

Rüyada kaplumbağanın uçtuğunu görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız hayatınızda etkisi olabilecek kişilerin ilgisini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada kaplumbağanın uçtuğunu görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada uçan kaplumbağa görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, günahların af olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ezmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağaların çoğaldığını görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, yeni mallara kavuşacağına yorulur.

Rüyada oyuncak kaplumbağa görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi kaplumbağa görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet eder.

Rüyada evde kaplumbağa görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa ve kedi görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, nefsine uyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments