Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağayı ters dönmüş görmek

Rüyada kaplumbağayı ters dönmüş görmek

Rüyada kaplumbağayı ters dönmüş görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağayı ters dönmüş gördüyseniz:

  • Liderlik özelliğiniz mevcut durumunuzu korumanızı sağlarken, bir ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada kaplumbağayı ters dönmüş görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ters kaplumbağa görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ters dönmüş kaplumbağa görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalettir.

Rüyada tuvaleti ters görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, hayallerine kavuşacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran yazısını ters görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada ters bardak görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada kıyafeti ters giymek işlerinde bir aksama yaşayacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada donu ters giymek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments