Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa atmak

Rüyada kaplumbağa atmak

Rüyada kaplumbağa atmak parasının değerini bilerek hareket edeceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, çok yıpranacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, iyi huylar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa atmak gördüyseniz:

  • Gergin hissedebilirsiniz.

Rüyada kaplumbağa atmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağayı atmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada deniz ve kaplumbağa görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, çok sevinçli haberler alacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağayı kurtarmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada minik kaplumbağa görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa yakalamaya çalışmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada üzerinde kaplumbağa görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş kaplumbağa görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments