Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan çıkan kaplumbağa görmek

Rüyada sudan çıkan kaplumbağa görmek

Rüyada sudan çıkan kaplumbağa görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sudan çıkan kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bırakın detaylar kendiliğinden oluşsun.

Rüyada sudan çıkan kaplumbağa görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sudan geçtiğini görmek güzel bir hayatı olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine inanılır.

Rüyada sudan taş toplamak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balığı sudan çıkarmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada sudan köpek çıkarmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan sudan su doldurmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kirli sudan çıkmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ata binip sudan geçmek şifa edineceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments