Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters kaplumbağa görmek

Rüyada ters kaplumbağa görmek

Rüyada ters kaplumbağa görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada ters kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bir diğer ihtimal de, ruhen kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek danışmanlardan akıl almaya başlamanız olabilir.

Rüyada ters kaplumbağa görmek koltuğunun yükseleceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ters dönmüş kaplumbağa görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağayı ters dönmüş görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ters yürümek işlerin kötü bir duruma geleceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıbleye ters durmak kazancını arttıracağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters sigara içmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işe zorla gidip geleceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ters dönmüş insan görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ters giymek sevineceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments