Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek

Rüyada kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek

Rüyada kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kazancın devamlı olacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağanın kabuğundan çıktığını gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk da söz konusu olabilir.

Rüyada kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kabuğu olmayan kaplumbağa görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, zor durumda bırakacağına delalettir.

Rüyada kabuksuz kaplumbağa görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağa kabuğu görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağanın kabuğunu görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu kırmak bereketin ve verimin hâkim olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments