Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını gördüyseniz:

  • Niyetiniz konusunda net olmamanız durumunda eski bir ilişki veya geçmişten gelen tutkulu bir aşk problem yaratabilir.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, darlık içine düşeceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa ısırmak maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağanın ısırdığını görmek hainlik yapacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ısırdığını görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa eline almak başarıları ile tanınacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kaplumbağa görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinde kaplumbağa görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağayı eline almak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, daha fazla rızık elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments