Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa ısırmak

Rüyada kaplumbağa ısırmak

Rüyada kaplumbağa ısırmak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, işinden ve parasından olacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağa ısırmak gördüyseniz:

  • Size imkansızı vaat eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kaplumbağa ısırdığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın ısırdığını görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa ısırmak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağanın yürüdüğünü görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kalben çok rahat edileceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada canlı kaplumbağa yemek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, insanların hayranlığını kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaplumbağa görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağanın yavruladığını görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments