Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde kaplumbağa görmek

Rüyada birinin elinde kaplumbağa görmek

Rüyada birinin elinde kaplumbağa görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalet eder.

Rüyada birinin elinde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Belli konular sonlanabilir ya da sonuçlanabilir.

Rüyada kaplumbağa eline almak kısmetlerinin açılacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde kaplumbağa görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, karasızlık yaşayacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, doğru yolu bulacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağayı eline almak geç de olsa huzura erileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinde kaplumbağa görmek ayıplanacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın koştuğunu görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa aldığını görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, atılan adımların zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağayı evinde görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments