Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde kaplumbağa görmek

Rüyada elinde kaplumbağa görmek

Rüyada elinde kaplumbağa görmek daima önüne bakacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, her geçen gün başarıların artacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden önce, karşılıklı konuşmakta fayda var.

Rüyada kaplumbağayı eline almak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada elinde kaplumbağa görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elinde kaplumbağa görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa eline almak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada çift başlı kaplumbağa görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, nefsini terbiye etmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağanın çiftleştiğini görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa bakmak düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments