Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa eline almak

Rüyada kaplumbağa eline almak

Rüyada kaplumbağa eline almak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, başının ağrıyacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa eline almak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun tutumları canınızı sıkabilir.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek huzur ve mutluluk bulacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, üzüntülü günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağayı eline almak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada elinde kaplumbağa görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, geçiminin zor hale geleceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada birinin elinde kaplumbağa görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa eline almak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, sevdikleri ile kavuşacağına işarettir.

Rüyada denizde kaplumbağa görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa su vermek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa sürüsü görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments