Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağanın ısırdığını görmek

Rüyada kaplumbağanın ısırdığını görmek

Rüyada kaplumbağanın ısırdığını görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza ya da sevgi temalı ilişkilere odaklanın.

Rüyada kaplumbağa ısırmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın ısırdığını görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa ısırdığını görmek şaşkın olacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, güvensizlik duymaya işaret eder.

Rüyada yılan ve kaplumbağa görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağa yemek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada denizden kaplumbağa çıktığını görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ve yavrusunu görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments