Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağayı eline almak

Rüyada kaplumbağayı eline almak

Rüyada kaplumbağayı eline almak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağayı eline almak gördüyseniz:

  • Kendinizi veya imajınızı güvence altına almak için bazı kişilerde yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada kaplumbağayı eline almak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kaplumbağa görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinde kaplumbağa görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, malının artmasına, bereketlenmesine işarettir.

Rüyada kaplumbağa eline almak uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağasının öldüğünü görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa sürüsü görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına yorulur.

Rüyada iri deniz kaplumbağası görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments