Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa ısırdığını görmek

Rüyada kaplumbağa ısırdığını görmek

Rüyada kaplumbağa ısırdığını görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, isteklerini yerine geleceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, ün sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ısırdığını gördüyseniz:

  • Bir olay üzerindeki gizliliği arttırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kaplumbağa ısırdığını görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağanın ısırdığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa ısırmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağanın yumurtladığını görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kesmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada çift başlı kaplumbağa görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına delalettir.

Rüyada büyük su kaplumbağası görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments