Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa ve tavşan görmek

Rüyada kaplumbağa ve tavşan görmek

Rüyada kaplumbağa ve tavşan görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa ve tavşan gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim içinde olmanız kendinize yeni bir yön vermenizi sağlayacak tecrübeler edinmenizi ya da seyahatlere çıkmanızı sağlayabilir.

Rüyada kaplumbağa ve tavşan görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağayı atmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kaplumbağa görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada süs kaplumbağa görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, evlenme yolunda adım atacağına yorulur.

Rüyada birinin elinde kaplumbağa görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağa ve kurbağa görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kuyruklu kaplumbağa görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yorulacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yediğini görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments